Borgenhill Juristbyrå AB
"Mycket duktig och kompetent" Jag kan med det varmaste rekommendera Carrol Ann och hennes tjänster! Du kommer bli förvånad över det resultat du får genom Carrol Anns coachning! Otroligt professionell och kunnig! Carrol Ann har ett klientfokus, är professionell och mycket lyhörd för den hon coachar och vägleder! Jag är mer än nöjd med mötet och den vägledning jag har fått! " Ibland hinner livet ikapp en och för mig som är mitt i karriären, är mamma, maka, syster och vän hade en period där jag behövde professionell vägledning, både jobbmässigt som privat! Jag kom i kontakt med Carrol Ann på ett BNI möte i Lund, där hon är en minst sagt är en högt uppskattad professionell coach bland oss affärspartners där hon är unik i sin roll eftersom hon besitter en djup kunskap och med en bredd som gör att hon snabbt kan fånga upp oss som har behov av coachning och vägledning!
Carrol Ann har hjälpt mig på flera plan, mer än jag själv kunde förvänta mig och hon är outstanding i sitt sätt att arbeta! För den som inte har träffat Carrol Ann och har ett behov av professionell coachning kan jag med varmaste rekommendationer hänvisa er till henne! Hon är oerhört professionell och varm som person. Man finner snabbt ett förtroende för henne, inte bara som person utan i hennes sätt att arbeta med sina klienter.
Tack Carrol Ann för allt!!
Jag kommer definitivt fortsätta anlita dig och dina tjänster!
Efter 7 samtal med Carrol Ann har jag nu beslutat för att arbeta vidare på egen hand för en tid. Hon är otroligt lyhörd och med enorm kunnighet. Carrol Ann har hjälpt mig förstå ett antal väldigt grundläggande aspekter av mig själv. Hon har också gett mig verktyg att arbeta vidare med och samtalen med henne har alltid varit fantastiska, något jag längtat efter mellan gångerna. Jag uppskattar verkligen kombinationen av ren psykolog, fokus på intuition och känsla samt den mjuka och vänliga personligheten som är Carrol Ann.
Jag har tagit sex sessioner med Carrol Ann och fokus på coaching. En resa där vägen är styrkan i upplevelsen, som leder mig vidare i mina studier i närvaro. Det var en stor upplevelse med stark närvaro och vakenhet på detaljer som kan innebära något i min väg framåt mot mina mål, där små oväntade omvägar ledde mig mot vad jag letat efter länge.
Jag har många svagheter också och nu 49 år gammal lär jag mig något varje dag. Jag tackar dig Carrol Ann för din överraskande direktcoachning som "tog mig på sängen" helt ärligt på telefon i förmiddags. Du prickade mina svagheter som jag är medveten om förvisso men i och med att du gjorde det "bankade du i spiken lite djupare". Tack kära du!
Mina varmaste rekommendationer till Carrol Ann som förutom att hon är en fantastisk coach även har ett engagemang och stort hjärta utöver det vanliga.
Carrol Ann är fantastisk på att se storheten i sina klienter och ge positiv, varm, upplyftande och konstruktiv feedback. Hennes positiva energi smittar. Carrol Anns nyfikenhet och glädje för andras utveckling gör henne till en coach med stor känsla för empati och acceptans. Jag kan varmt rekommendera Carrol Ann som coach.
"Det finns inte nog med rätta ord för att kunna förmedla vilken otroligt bra coach Carrol Ann är. Hennes personlighet, engagemang och vägledning är av den typen som du sällan möter! Rätt människa på rätt plats!"
Carrol Ann är så naturlig i sin roll som coach. Jag upplever Carrol Ann som äkta, ärlig, utmanade när det behövs och med en stor välvilja för andra. Jag vill varmt rekommendera henne som coach.
Marie Möller
Privatperson
Genom samtalen med Carrol Ann fick jag på ett enkelt sätt lära mig att hantera negativa känslor och situationer. Jag fick lära mig att stanna upp när en situation uppstår, definiera känslan och analysera den. Carrol Ann gav mig nycklar till att bli mer medveten och göra koppling till det som utlöste känslan och de minnen som finns lagrade i kroppen. Att bli handledd till detta är i stor grad att bli hjälpt till att utvecklas och växa som människa.
Janna Larsson
Privatperson
Aghera
Carrol Ann hjälpte mig med mental träning och att komma ur en svacka i mitt mindset. Jag fick verktyg att jobba med varje dag för att stärka min inställning och mitt mående så jag kan driva mitt företag.
Aghera
Örjan Bäckstrand
VD / Föreläsare & Coach
Amanda Bergkvist
Som elitsatsande motocrossförare har jag mycket stor press på mig och ställs nästan dagligen inför stora utmaningar som kräver att jag är mycket mentalt stark och stresstålig. Jag tog hjälp av Carrol Ann som har varit mycket bra och till stor hjälp för mig. Jag kan rekommendera henne starkt.
Amanda Bergkvist
Amanda Bergkvist
Elitförare Motocross Amanda MX
Med Carrol Ann kan du känna dig trygg. Hon har förmågan att lyssna in och ge dig de verktygen du behöver.
Professionell och tog hela tiden coaching processen framåt och hade alltid relevanta frågor att ställa som gav rätt fokus. Bra upplägg med coachsessioner. Hittade hela tiden vägar vidare i samtalet och ledde samtalet framåt på ett bra sätt. Innehöll en tydlig struktur kring coachsessionerna och tydliga ramar. Byggde vidare på det som sades i coachsamtalen och utgick från det för att komma vidare. Bra uppgifter mellan sessioner baserat på vad jag kommit fram till som utvecklingsområden. Hittade saker som jag redan gjorde bra att utveckla för att skapa en positiv spiral.
"Carrol Ann är fantastisk på att se möjligheterna i ett positivt och annorlunda perspektiv, där klientens kompetens står i fokus. Den analytiska sidan hon visar upp är en frisk fläkt genom hela processen. Hennes professionalitet och engagemang överträffas bara av hennes omtänksamhet om andra. Hon lyfter verkligen sina klienter på ett varmt och välkomnande sätt. Jag rekommenderar henne och hennes stora hjärta för hennes underbara sätt att sätta individen i centrum. " Referens: Henrik Johansson (Attityder & Arbetssätt )
Happy Friday Flowers
Jag kom i kontakt med Carrol Ann via LI nätverk och förstod ganska snabbt att hon var unik i sitt sätt att coacha och vägleda. Carrol Ann har ett alldeles särskilt sätt att ta sig an sina klienter med stort engagemang och hjärta och med en intuition som är utöver det vanliga. Carrol Ann har hjälp mig på många olika plan och i samtal med henne har jag kunnat nå stor personlig utveckling. Hon har dessutom varit enormt hjälpsam när det gäller sitt eget nätverk och kopplat mig samman med flera fantastiska personer som i sin tur lett till att mitt företag har kunnat utvecklas och växa. Hon har med andra ord sett till att jag har växt både som människa och som egen företagare och det är jag evigt tacksam för. Om du vill nå personlig utveckling på ett helt nytt plan tveka inte att kontakta Carrol Ann, hon får mina varmaste rekommendationer.
Happy Friday Flowers
Rebecka Möberg
Ägare /Florist
Empatisk, förtroendeingivande, lugn och saklig är några av de personliga egenskaper jag upplever att Carrol Ann besitter. På grund av Coaching samtalen hjälper de mig att få en bättre förståelse för varför jag känner som jag gör! Tack för all din hjälp Carrol Ann!
Andreé
Privatperson
Det kostar så lite, men ger så mycket tillbaka! På grund av mina coaching sessioner hos Carrol Ann på Ledare Team Coachig har jag nu uppnått en mycket bättre fungerande vardag! Tack Carrol Ann.
Patrik
Privatperson
Jag var mycket nöjd med Carrol Ann och märkte att hon hade mycket kunskap i sitt utförande!
Catharina Andersson
Privatperson
Carrol Ann lärde mig att sätta hälsosamma gränser och inse att jag är den viktigaste människan i mitt liv.
Annie Silvén
Privatperson
Jag känner att Carrol Ann hjälpte mig med sin gedigna teoretiska kunskap och erfarenhet på många plan. Inte minst vad kroppsspråket betyder i mänskliga relationer. Du förberedde mig bra, för att våga påbörja en förändring i mitt tänkande, från det negativa till det positiva och jag har tillit till att jag kommer att klara mig framöver. Tiden kommer att bekräfta min personliga utveckling. Jag bygger inga luftslott utan ser mina framsteg i små vardagsituationer och framför allt hur jag tacklar kommande svårigheter i livet utan att bli nedbruten av dom. Jag använder många olika verktyg som du gav mig och ett av dom är ”Accepterande” som ger mig sinnesro och att jag tar ansvar för mina egna val i livet. Tack ännu en gång Carrol Ann. Mycket glädje och kärlek önskar jag dig.
Ulla-Maija Tanskanen
Privatperson
Riktigt bra coachsessioner som ger både insikter men även tar fram och framförallt sätter ord på tankar och hittar riktningar som tar mig till nästa mål. Det bästa av allt är att jag tar mig fram i samtalen genom fantastiskt bra upplagda frågeställningar. Riktigt givande samtal helt enkelt som gett mig en rejäl spark där bak i saker jag åtagit mig och som fått mig att nå nya sidor hos mig själv och plocka fram sidor som jag hade glömt att jag hade inom mig. TACK!
Mycket Nöjd ! Hade ett telefonsamtal pga. Corona som jag först var lite tveksam till. Men det gick superbra. Sms och uppföljande kontakt efteråt fungerade jättebra.
Väldigt trevlig och hjälpsam! Lyssnar och tar sig tid att hjälpa en framåt. Rekommenderas starkt!
Celjmera AB
Celjmera AB
Cecilia Ryberg
VD
Jag har fått nya perspektiv för olika livs situationer. Slutat upp med mina dåliga vanor och dessutom börjat kämpa för mina drömmar. Tack vare Carrol Ann är jag inte längre rädd, och jag har börjat älska mig själv. Är väldigt tacksam för att jag har fått träffa henne.
Alexandra
Privatperson
Carrol Ann ger verkligen den bästa coachning man kan få. Hon är en fantastiskt varm person som finns där med hjälp och stöd, lyssnar och ger verktyg som fungerar i vardagen. Utan henne hade jag inte mått så bra som jag gör idag. Kan varmt rekommendera henne.
Ann-Charlotte Kahn
Privatperson
Carrol Ann har en fantastisk energi som sprider sig inifrån och ut. Hennes raka och glada tilltal gör det lätt att få fatt i nya tankar och insikter, så att ett nästa steg känns förbluffande enkelt och nära. Jag rekommenderar hennes tjänster varmt och skulle jag stå och stampa igen, finns ingen tvekan att ta kontakt igen.
Milja Ranung
Privatperson
Närvarande och utmanande samtidigt, varmt hjärta och omtänksam, kan varmt rekommendera Carrol Ann.
Minna
Privatperson
Fantastiskt bra!
Helena Silven
Privatperson
Carrol Ann har hjälpt mig att finna svar på många för mig viktiga inre och personliga frågor. I mitt möte med Carrol Ann fick jag stort förtroende för henne och hon visade på en stor kompetens inom sitt yrkesområde. Carrol Ann inger förtroende och värme när hon möter mig som klient och det känns tryggt och bra. Jag kan varmt rekommendera henne.
Anna
Privatperson
Professionell, duktig på kognitiv beteendeterapi. Lärde mig att jag genom olika övningar kunde ta kontroll över mitt liv och ändra mitt beteendemönster och må bättre. Lärde mig att sätta mål och delmål för framtiden där övningarna har varit meditation, visualisering och affirmationer. Stort tack för din hjälp Carrol Ann
Lena Rosdahl
Privatperson