Professional Certified Coach (PCC)

I grund och botten innebär coaching samma sak oavsett expertområden som ex. ledarskapscoach, teamcoach, karriärcoach, hälsocoach, idrottscoach, livstilscoach etc.

Vad innebär det att bli coachad?
Du ska känna dig trygg och ha tillit till och veta vad det innebär att ta kontakt med mig. Vid det första inledande  kostnadsfria samtalet berättar du om din nuläges situation och vilka övergripande mål du vill nå. Professionell coachning är både effektiv, praktisk och konkret. Jag som professionell coach behöver aldrig ha erfarenhet inom ditt område, jag har inte svaret på dina frågor och jag ger inte råd eller förslag till dig.
Det är du som klient som har svaren. Coachning bygger på tilltron till människans egna resurser och lösningar.
Coachningen går ut på att du ska hitta din egen handlingskraft och uppnå din fulla potential. Ett konkret verktyg för dig att gå från tankar och ord till handling.
Coachningen lägger fokus på nuläget och framtiden.
För att coachningen ska ge bäst effekt och att du ska nå dit du vill, behövs för det mesta flera träffar.

Vad vill du uppnå?
Det är egentligen en mycket enkel fråga, och det är här coachningen startar. Du har ett mål och tillsammans hjälps vi åt, steg för steg så du når ditt mål.
Kanske vill du leva din dröm – övervinna dina hinder – klargöra din inre vision – utmana ditt inre – utveckla din inre styrka.
Vad har du för mål? Vilken vision formar ditt liv?
Vilka utmaningar har du framför dig? Vill du utveckla dig själv? Har du kanske glömt bort dem och dig själv och vill hitta tillbaka till dig själv igen?
Det handlar om dig och det är dina egna drömmar och önskningar och mål och kunskaper som står i fokus, allt handlar om din utveckling.
Ibland kan det vara en insikt eller praktiska färdigheter som du kommer fram till som behövs för att du ska nå ditt mål.

Coachöverenskommelse
Vi går igenom vad coachning innebär och praktiska saker såsom (arvode, mötesplatser, antal sessioner, bokning av sessions dagar och rutin vid hur klienten går tillväga vid eventuell avbokning av tid), samt vad som ingår i coaching arvodet. Målet för coachingprocessen undertecknas av oss båda i en coachöverenskommelse.

PCC certified brand logo