Priser FöretagPriser Företag ta kontakt för mer information

 

Ledare Team Utveckling våra träffar anpassas alltid efter ditt företags behov och förutsättningar. Du som kund står i centrum. Ta kontakt med mig för mer information och offert priser för företag.

 

 

Ledare Team Utveckling

Du som företagsledare eller HR ansvarig som vill ta reda på priserna för företag ta kontakt med mig för mer information

Hos mig Carrol Ann Ewertsdotter Larsson på Ledare Team Utveckling så står du som kund alltid i centrum.
Med anledning av det anpassar jag alltid våra inbokade träffar efter just vilka behov och förutsättningar du och ditt  företag har. Beroende på om du är intresserad av att boka grupp utveckling eller 1 to 1 samtal så finns det många olika lösningar för hur våra träffar kan ske. Våra träffar kan ske både vid personligt möte där jag kommer till er eller via digitalt videomöte eller telefonsamtal. Och med anledning av det anpassar jag alltid arbetsprocessen utifrån vad ditt företag har för behov.

Våra träffar

Likaså är det för tidpunkten för dina inbokade träffar. Med anledning av ovanstående kan träffarna ske antingen dagtid / kvällstid eller under helgen allt är anpassat för dig som kund. Och våra samtal är naturligtvis  100% konfidentiella. 

Betalningsvillkor priser företag

Betalningsvillkor 20 dagar netto före vårt första möte om vi inte har kommit överens om något annat. Fakturering av tjänsten sker alltid  i förskott. För priser företag ta kontakt med mig för mer information.

Milersättning utanför Malmö/Staffanstorp tillkommer med 35 kr/per mil. Eventuella övriga resekostnader ex. flyg/ tåg/ taxi / buss/ hotell som tillkommer faktureras till faktisk kostnad.

Ombokning

Jag tillämpar en ombokningsavgift på 500 kr exkl.moms om tiden ändras senare än 48 timmar före inbokad tid. Din inbokade tid är exklusiv just för dig och ditt företag. Och om den tiden ändras som jag reserverat speciellt för dig så påverkar det oss alla.

Tack för att du har det i åtanke.

Friskvårdsförmån

Exempel på friskvårds förmåner som du som arbetsgivare kan erbjuda dina medarbetare skattefritt, se länken nedan.

Stresshantering -Mental träning som stresshantering -Mindfulness som stresshantering -Meditation som stresshantering

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard/friskvardsaktiviteterao.