Om Ledare Team Utveckling

Ledare Team Utveckling är en professionell partner till framgångsrika företagsledare och ledare och privata kunder som vill nå mätbara resultat.

När du anlitar mig är du garanterad en engagerad och passionerad samarbetspartner.

Stor lyhördhet inför mina kunder, min omvärld och medmänniskor
Mitt företag driver jag med både hjärta och hjärna
Jag vill skapa mervärde för mina kunder och medmänniskor

Ledare Team Utveckling Tar ansvar!

Levererar med trygghet och kvalitet
Är handlingskraftig
Jag håller vad jag lovar

Möjligheter och utveckling!

Tillsammans med mina kunder utvecklar jag deras målbild
Vågar se möjligheter istället för hinder
Ser att olikheter är en stark tillgång i samarbetet med mina kunder

VISION

Ledare Team Utveckling är en professionell partner både till framgångsrika företagsledare och ledare och privata kunder! Professionella utvecklingssamtal  fyller ett mycket stort syfte och viktiga samtal för dessa ledare.
– Jag tror på den magi som händer i varje samtal.
– Gnistan som tänds hos mina  kunder.
– Se hur tidigare begränsningar ändras till målmedveten fokusering och förflyttning framåt.

FILOSOFI

Med anledning av min stora passion för utveckling! Så vill jag hjälpa företag och ledare och privat personer att växa utöver vad de tidigare trodde var möjligt.

Ledare Team Utveckling erbjuder dig ett proaktivt stöd för inspiration och förflyttning framåt.
Tillsammans skapar jag och mina kunder ett utrymme för meningsfull kommunikation och värdegrund.

Transparens och öppenhet är nyckeln när du samarbetar med mig!
På grund av ett grundläggande samarbete med mina kunder så kan vi skapa tydliga och definierade mål. Genom dessa mål har vi också  mätbara specifika utvärderingskriterier!

Min yrkes- och livserfarenhet

Styrelseledamot i International Coaching Federation Charter Chapter Sweden och Regionansvarig Skåne.

ICF Professional Certified Coach (PCC) /  Rådgivning / Professionella Samtal / Mentor / Föreläsare / Personlig utveckling / Workshops inom Medveten Närvaro -Mindfulness / Meditationskurs / Zonterapeut.

Under 30 år sedan slutet på 1980-talet började min utbildning mot det mjuka och personliga mötet. Jag hjälper människor via det kraftfulla verktyget som samtalsprocesser innebär. Och mina professionella verktyg omfattar både evidensbaserade Kognitiv Beteende Terapi /Acceptance and Commitment Therapy och / Reflexologi / Medveten Närvaro-Mindfulness / Meditation. Med anledning av att jag saknaden den sista pusselbiten så fortsatte mitt sökande. Och när jag fann Professionell Coaching då visste jag att det var den biten jag letade efter. Och nu är jag utbildad International Coaching Federation (PCC).

International Coaching Federation Charter Chapter Sweden

Med anledning av mitt engagemang som ledamot i International Coaching Federation Sveriges styrelse så var jag med och arbetade för att tydliggöra att professionell coach är ett yrke! Med mitt engagemang vill jag visa vilka positiva och kraftfulla resultat det kan skapa i en organisation! 

International Coaching Federation https://coachingfederation.org det världsledande globala branschorganet för professionella coacher. Branschorganisationen grundades i USA 1995 och har idag över 36 000 medlemmar i mer än 145 olika länder. 

Alla som är medlemmar har ackrediterad coachutbildning (alt är under utbildning). Med anledning av att vi kompetensutvecklar oss kontinuerligt håller vi också en hög professionell standard!  På grund av att de flesta medlemmarna väljer att kvalitetssäkra sig via det stegrade certifieringssystem så ökar antalet certifierade ICF coacher i världen!

International Coaching Federations varumärke står för dig som coach för kvalitativ kompetensutveckling. Och du har stöd i etiska frågor och tillgång till forsknings relaterad kunskap. Vi har också tillgång till ett professionellt nätverkande och marknadsföring, såväl fysiskt & virtuellt som nationellt & globalt.

International Coaching Federations arbetar utifrån 8 kärnkompetenser. Och vårt varumärke står för dig som kund för professionella och kvalitetssäkrade coachande samtal. Det finns också tydliga regler för användandet av varumärket och våra certifieringar har en tidsbegränsad giltighet.

Med anledning av att jag följer de etiska riktlinjerna garanterar jag att det som diskuteras under samtalen med mig är konfidentiellt! 

Professionell Coaching

 

Biografi

Jag är född i Australien av svenska föräldrar och vi flyttade tillbaka till Sverige när jag var barn. Med anledning av min uppväxt som innebar möten med många människor, och min erfarenhet av familjeföretag så lade det grunden till min sociala förmåga och nyfikenhet. På grund av min vilja att lära känna människor så har det alltid varit en drivkraft inom mig!. Men jag vet att vi alla har olika livserfarenheter och vi agerar utifrån vår egen sanning, eller hur? Och det är så det skall vara!

Hjälpt människor

Ända sedan barnsben har jag alltid hjälpt och stöttat människor. Och jag har alltid varit där när människor i min omgivning haft ett behov av att prata. Oavsett om det varit tunga saker som tyngt dem på något sätt. Jag är en person som blickar framåt och ser möjligheter! Och mina livserfarenheter bär jag med mig som en otrolig skatt av insikter och kunskap!

Jag har alltid hjälpt människor som inte vågat föra sin egen talan. Men min övertygelse är att vi tillsammans är starka. Och att kunna hjälpa varandra och arbeta ihop som ett team mot samma mål är en självklarhet för mig. Hur brukar du hjälpa andra människor?

Styrkor

Med mina styrkor ser jag helheten och är mycket flexibel. Och samtidigt tycker jag om ordning och reda och jag ger mig inte i första taget. Vilka är dina styrkor?

Ända sedan slutet av 1990-talet har jag genom professionella samtal och utveckling hjälpt människor att utvecklas och utmana sig själva. Dom har vågat bryta gamla mönster och sätta upp nya mål. Utifrån mina möten och samarbete med människor från olika delar i vårt samhälle har jag lärt mig otroligt mycket. Och alla människor jag träffat har inspirerat mig. Och jag är otroligt tacksam att jag i min tur kan hjälpa och stötta människor via ledarskapsutveckling och grupputveckling och enskilda samtal.

Oavsett vilket yrke du har eller var du bor geografiskt eller vilket kön du tillhör. så duger du! Du har precis som alla andra en inneboende önskan att få må bra och vara glad, eller hur! Att få trivas med ditt liv och känna glädje och få vara frisk, det skall vara en självklarhet för dig! Eller hur? 

Om Ledare Team Coaching
Carrol Ann Ewertsdotter Larsson