You are currently viewing Vågar Du Flyga eller Står du kvar på grund av rädsla för det okända?

Vågar Du Flyga eller Står du kvar på grund av rädsla för det okända?

Vågar Du Flyga eller Står du kvar på grund av rädsla för det okända?
Många personer är fenomenala på att skjuta upp saker på grund av Rädslor och dom ser bara negativa saker som kan hända. Det är för att dom behöver ge sig själv en anledning att inte ta tag i olika saker, fast dom egentligen innerst inne vill få det gjort , visst är det intressant hur vi människor beter oss 🙂

Pessimister uppmärksammar och kommer bara ihåg negativ information och inget annat, samt att dom filtrerar många gånger informationen bara för att se de negativa sakerna. Helt enkelt så skapar dom ett svar som passar dom för att omedvetet ”komma” undan från sin egen ”Vill göra lista” . 
Så vad behöver Du göra för att ta itu med dina Tankar och ta ett Beslut och börja göra det Du innerst inne Vill?
Jag önskar dig en fin dag 🙂
Ledare Team Utveckling 
//Carrol Ann Ewertsdotter Larsson