You are currently viewing Söker du råd hos andra?

Söker du råd hos andra?

Söker du råd hos andra personer?

Eller rådfrågar du dig själv eller hur gör Du?

✔️Är Du Klok och Realistisk och vågar ifrågasätta dina tankar som kanske låter så här ”Hallå , så är ju livet, det kan jag Väl inte göra något åt, eller?”

Varsågod här är några reflektioner som Hjälper dig att ta dig an Vinterns kommande utmaningar lite bättre, så Du kan ta reda på vad Du behöver just Nu!

✔️Du vet väl att Dina Hinder och Tankar är en reflektion av din Rädsla? 
✔️Genom att du vågar vara Genuin då är du ärlig mot dig själv och då är du också Trygg i den du är och i de Beslut du tar! Din Vinst blir att Du tar klokare beslut, blir mer Motiverad och uppnår dina Mål och får faktiska Resultat som är Mätbara, precis det du behöver för att övertyga dig själv.
✔️Det gäller att du vågar öppna din infångade hjärna och ditt hjärta till Labyrint och sluta irra runt och bara Stanna upp!

✔️Ställ dig Frågan ”Gör det här mig Lycklig?
✔️Finns det några val som du gör av rädsla för vad andra ska tycka om dig?  STOP, sluta upp med det! 
✔️Gör det dig Lycklig att fortsätta Med att göra saker utifrån Rädsla vad Alla andra ska tycka ?
✔️Så Ta ett beslut idag och fundera över, när är det dags att förstå att du behövs för att du ska Må bra? Du är det viktigaste i Ditt Liv, Mår du inte bra, hur ska du då kunna leva ditt liv?

Ledare Team Coaching Hjälper dig som Vill bli medveten om dig själv och ditt Beteende och Skapa Din egen Framgång och få de Resultat Du Vill och ta dig an Vinterns kommande utmaningar lite bättre, så att Du kan ta reda på vad Du behöver just Nu!

//Carrol Ann Ewertsdotter Larsson