You are currently viewing Förneka inte Vem Du är som Chef / Ledare!

Förneka inte Vem Du är som Chef / Ledare!

Förneka inte Vem Du är – Acceptera dig själv – Först då kan du verkligen agera som den Chef / Ledare du Vill vara !
Vill du bli tydligare med att Visa dina Styrkor inför andra? Du är Född till att vara den Stjärna du Innerst inne är, Det du behöver göra är bara att Plocka Fram det inom dig. Så Tänk efter nu en kort stund; Vilken styrka är du mest stolt över? Vilken styrka kan du ta hjälp utav i ditt arbete som chef /ledare?

Alla dina känslor har sitt ursprung från känslor dina, håller Du med mig i det,eller ? En av de allra viktigaste lärdomarna Du behöver Tänka på är att aldrig Analysera eller Döma dig själv utifrån hur du känner dig! Om du tillåter dig att tycka illa om Dig själv när du känner dig arg, Då är sannolikheten mycket stor att du kommer att bli ännu Argare. Det du Göder det Föder du – Glöm Aldrig bort det!

När du blir Medveten om dina Styrkor då kan du också Hantera dina Känslor.
Har du Kanske någon styrka som du vill tona ner?

//Carrol Ann Ewertsdotter Larsson