You are currently viewing Stoppar rädslan dig i din roll som Ledare / Chef?

Stoppar rädslan dig i din roll som Ledare / Chef?

Vågar Du Flyga eller Stannar Du kvar på grund av Rädsla för du vet inte hur det kommer att bli om du Tar steget framåt och tar de obekväma beslut som många gånger tillfaller dig i din roll som Chef / Ledare?

Är Du precis som Många andra människor fenomenala på att Skjuta upp saker på grund av alla omedvetna inre Rädslor? 
Du ser negativa saker som kan hända, för att du behöver ge dig en anledning att inte Ta tag i olika saker och arbeta för att Uppnå dina Mål som Du egentligen innerst inne Så gärna Vill uppnå inom organisationen!
Pessimister uppmärksammar och kommer ihåg negativ information, och inget annat och som chef/ ledare är det en bromskloss utan dess like och kan vara helt förödande för din organisation.
De människor som är pessimister filtrerar många gånger informationen för att bara se de negativa sakerna och oftast är chefen /ledaren inte medveten om sitt eget beteende utan kör bara på i samma gamla mönster.
Ta itu med Dina Tankar och Ta ett Beslut och Sedan när du gjort det, Gå och gör det Du behöver göra.  Då kan Du Äntligen göra det som du Vill Göra för organisationens bästa och som du har pratat om så länge, eller Hur?
Så ta Ditt beslut Idag och Gör något för att förändra dina negativa Tankar!

Allt gott till dig 
// Carrol Ann Ewertsdotter Larsson