You are currently viewing Råd och / eller Stöd?

Råd och / eller Stöd?

Söker du råd hos äldre personer inom organisationen eller har du en Mentor? Eller frågar du dig själv?

Är Du Klok och Realistisk och vågar ifrågasätta dina tankar som kanske låter så här ”Hallå , så är ju livet, det kan jag Väl inte göra något åt, eller?”

Varsågod här är några reflektioner som Hjälper dig att ta dig an Höstens kommande utmaningar lite bättre nu när många organisationer fortfarande påverkas av rådande pandemin. Det kanske hjälper dig så Du kan ta reda på vad Du behöver just Nu både för dig själv dina medarbetare och organisationen.

Du vet väl att Dina Hinder och Tankar är en reflektion av din Rädsla? 
Genom att du vågar vara Genuin då är du ärlig mot dig själv och då är du också Trygg i den du är och i de Beslut du tar! Din Vinst blir att Du tar klokare beslut, blir mer Motiverad och uppnår dina Mål och får faktiska Resultat som är Mätbara, precis det du behöver för att övertyga dig själv.
Det gäller att du vågar öppna din infångade hjärna och ditt hjärta till Labyrint och sluta irra runt och bara Stanna upp! Ställ dig Frågan ”Gör det här mig Lycklig?
Finns det några val som du gör av rädsla för vad andra ska tycka om dig?  STOP, sluta upp med det! 
Gör det dig Lycklig att fortsätta Med att göra saker utifrån Rädsla vad Alla andra ska tycka ?
Så Ta ett beslut idag och fundera över, när är det dags att förstå att du behövs för att du ska Må bra? Du är det viktigaste i Ditt Liv, Mår du inte bra, hur ska du då kunna leva ditt liv?

// Carrol Ann Ewertsdotter Larsson